תמונה ראשית קיווי - עצות וטיפים

קיווי - עצות וטיפים

כדאי לקנות פירות קיווי בעודם קשים ולרכך אותם בטמפרטורת החדר בשקית נייר עם פירות אחרים, כמו בננות, אגסים או תפוחים. הפרי יתרכך גם בקערת פירות, לא במקרר.

שומרים את הפירות הרכים במקרר, בנפרד מפירות אחרים, למשך שבוע-שבועיים.

בקיווי אנזים מיוחד המסייע בריכוך בשר. משפשפים את נתח הבשר בקיווי חצוי ומשהים שעתיים במקרר לריכוך. יש לזכור כי אנזים זה יכול גם לפרק ג'לטין, ולכן לא מומלץ להשתמש בקיווי טרי במתכונים בהם יש ג'לטין.

קולפים ופורסים את פירות הקיווי לרוחב, כדי להדגיש את צורתם היפה.

פרוסת קיווי היא תוספת יפה וטעימה לחליטת פירות, חמה או קרה, המוגשת בכוסות שקופות. פרוסות קיווי הן תוספת מצוינת לבשר קר, לעוף וכמובן לכל סלטי הפירות והירקות. הקיווי הפרוס יפה וטעים גם במגשי הגבינות.

פרי הקיווי מתאים מאוד לקישוט עוגות גבינה. רוטב, שהוכן מפירות בשלים עם מעט מאוד סוכר או עם ממתיק אחר, מלווה מצוין עוגות וגלידות.

אפשר להקפיא רבעי קיווי ולהוסיף אותם מאוחר יותר לכוס משקה, במקום קוביות קרח.

למחפשים שיטה קלה לאכילה, בלא קילוף, מומלץ לחצות את הפרי באמצעו, ובעזרת כפית לאכול את תוכנו מתוך חצאי הפרי.

 

קטיף פינק

התחלנו קטיף פינק בראשית

המשך
25/10/2017

פינק בראשית

פינק בראשית הגיע ואוטוטו מתחילים בשיווק

המשך
25/10/2017

אפרסמון טריומף

אפרסמון מזן טריומף. מתחילים בחנויות המובחרות

המשך
25/10/2017

מרכז מבקרים

מרכז המבקרים של בראשית פתוח בחול המועד סוכות בתיאום בלבד

המשך
03/10/2017

אגס אבטא פטאל

אגס מזן "אבטא פטאל" מיוחד ביותר בטעמו שווה טעימה

המשך
03/10/2017

חבושים

עכשיו - חבושים לחג בחנויות

המשך
01/10/2017

אפרסמון קרמבו

אפרסמון מהזן "רוחו" בספרדית ואצלנו נקרא "קרמבו". מתחילים בתחילת השבוע בחנויות המובחרות

המשך
01/10/2017

אבוקדו אטינגר

מתחילים עם אבוקדו מזן "אטינגר" באיכות טובה.

המשך
01/10/2017

אפרסקי בראשית

אפרסקים מזני סקרלט וספטמבר לקראת החג

המשך
18/9/2017

רימוני בראשית

רימונים לקראת החג

המשך
18/9/2017
 
קיבלנו את פנייתך
ונטפל בה בהקדם האפשרי
תודה רבה, והמשך יום נעים

כתובת

בית אריזה פירות גולן ד.נ רמת הגולן
מיקוד 12436

טלפון

072-3359900 - אתר פירות גולן
072-3359800 - אתר פרי פסגות

פקס

04-6961488 - אתר פירות גולן
04-6951742 - אתר פרי פסגות